InStudio

instudio

InStudio ( instudiolelystad.nl ) is een éénmansbedrijf te Lelystad dat
muziekstudieruimte / geluidsdichte kamers in uw woning kan plaatsen.

geluidsdichte cabine

De geluidsdichte kamer is eigenlijk een binnenkamer in de kamer. De constructie is opgebouwd uit een zwevende vloer met binnenwanden er op en een plafond bovenin.

zwevende vloeropbouw

Gehele binnenkamer wordt opgebouwd uit massieve panelen van 54 mm. dikte. Goede geluidsisolatie door grote massa van panelen..

Panelen hebben een grote luchtgeluidisolatiewaarde en zijn voorzien van messing en groef voor een eenvoudige demontage ingeval van een volgende verhuizing.

geluidsdichte sponning bovenkant

Plafondbekleding in de vorm van piramideschuim, is aangebracht aan onderzijde van de massieve plafondelementen voor een perfecte akoestiek.

Ook bij kleine binnenkamers (geluidscabines) een aangename akoestiek dankzij het geluidsabsorberende effect van de plafondbekleding.

suskastbehuizing

Ondanks hermetische afsluiting van binnenkamer, toch frisse lucht dankzij  ventilatievoorziening op basis van natuurlijke ventilatie dmv. open strook over de volle hoogte van de kamer.

De opening wordt afgeschermd met een geluidabsorberende constructie (suskast) waardoor er frisse lucht binnen komt zonder geluidlek.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s