Geluidsdichte kamer

geluidsdichte kamer
Geluidsdichte kamer.
InStudio te Lelystad bouwt een binnenkamer in uw woning, waarin u elk moment van de dag vrij bent om op muzikaal gebied “geluid” te produceren zonder “geluidsoverlast” voor uw omgeving.
Vrij om muziekles te geven, te repeteren of musiceren met piano, saxofoon of drumstel.
Omgekeerd worden geluiden van buiten naar binnen ook gedempt, waardoor het in de binnenkamer heel stil is wat ook de mogelijkheid schept om de kamer bijvoorbeeld als meditatieruimte of slaapkamer te gebruiken door mensen met slaapstoornissen.
Deuren en ramen in de binnenwanden sluiten dmv. magneetjes over de volle hoogte en worden tweezijdig van kierdichte sponningen voorzien met het oog op het vermijden van geluidlekken.

suskast

Suskast.
Ondanks hermetische afsluiting van binnenkamer, toch frisse lucht dankzij ventilatievoorziening op basis van natuurlijke ventilatie dmv. open strook over de volle hoogte van de kamer.
De opening wordt afgeschermt met een geluidabsorberende constructie (suskast) waardoor er frisse lucht binnen komt zonder geluidlek.

Akoestisch plafond

Akoestisch plafond.
Ook bij kleine binnenkamers (geluidscabines) een aangename akoestiek dankzij het geluidsabsorberende effect van de plafondbekleding.

Piramideschuim.
Plafondbekleding in de vorm van piramideschuim, is aangebracht aan onderzijde van de massieve plafondelementen.
Piramideschuim is een vlakke plaat met aan één zijde een piramidestructuur. Piramideschuim is gemaakt van polyurethaan; een schuimsoort met open cellen waardoor geluid perfect geabsorbeert wordt.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s