Muziekstudieruimte of Geluidsdichte slaapkamer

kierdichte sponningeninstudioDe geluidsdichte kamers van InStudio te Lelystad kunnen functioneren als ruimte om aan muziek te kunnen doen maar ook als stille slaapkamer.

Peter van der Linden, eigenaar van InStudio, destijds afgestudeerd als Bouwkundige aan de HTS te Amsterdam, heeft als amateur muziekbeoefenaar in het verleden al geluidsdichte muziekstudieruimtes voor eigen gebruik, gebouwd. Na het zelf bouwen van eigen huis te Lelystad, gestart met InStudio.
Onlangs gerealiseerde muziekstudiekamer voor een hoornist te Utrecht.
Review van een klant uit Leeuwarden:
VANWEGE NACHTELIJK BURENLAWAAI HEB IK PETER VAN DER LINDEN GEVRAAGD EEN GELUIDDICHTE KAMER TE BOUWEN IN MIJN SLAAPKAMER IN EEN BOVENWONING UIT DE JAREN DERTIG IN LEEUWARDEN. WE HEBBEN HET SAMEN VOORBEREID. DIE FASE GAF MIJ HET VERTROUWEN OM MET PETER IN ZEE TE GAAN. HIJ BEANTWOORDDE MIJN MAILS SNEL, HELDER EN ZORGVULDIG. OOK DE OFFERTE WAS PRIMA. HET HELE BOUWPROCES VERLIEP GOED. HEEL BELANGRIJK VOND IK DAT HET PRIMA WAS OM PETER OVER DE VLOER TE HEBBEN, TIEN DAGEN LANG. HIJ GAAT RUSTIG ZIJN GANG EN IS EEN BETROUWBAAR MENS. HIJ MAAKT LANGE DAGEN EN LEVERT PRIMA WERK. JE MERKT DAT HIJ ER ZELF OOK PLEZIER AAN BELEEFT. HET IS NU AL WEER DRIE MAANDEN GELEDEN, DAT HIJ DE KAMER AFLEVERDE EN HIJ VOLDOET PRIMA. DOOR PETER IS MIJN HUIS ECHT MIJN THUIS GEWORDEN, WANT DOORDAT IK DOOR LAWAAI VAN DE BUREN REGELMATIG IN MIJN SLAAP WERD GESTOORD, GING IK MIJ EEN VREEMDE VOELEN IN MIJN EIGEN HUIS.
OM EEN IDEE TE HEBBEN VAN DE KOSTEN DIE U VERWACHTEN MAG VOOR HET LATEN BOUWEN VAN EEN BINNENKAMER, MOET U UITGAAN VAN ONGEVEER €180,-/M2 OMSLUITEND OPPERVLAK.

DAT BETEKEND DAT EEN KAMER(2,5 METER HOOG) VAN BIJVOORBEELD 2 BIJ 2 METER, ONGEVEER €5000,-(INCL BTW) GAAT KOSTEN.
EEN KAMER VAN BIJVOORBEELD 4 BIJ 4 METER, ZOU DAN ONGEVEER €13000,-(INCL BTW) KOSTEN.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s