InStudio te Lelystad

instudio
InStudio is een éénmansbedrijf te Lelystad dat dankzij een kleinschalige opzet in staat is tot realiseren van relatief voordelige muziekstudieruimte / geluidsdichte kamers in uw woning.
Door de traditionele bouwmethode heeft InStudio geen fabriekshal nodig voor bijvoorbeeld de vervaardiging van systeembouwelementen en halffabrikaten. InStudio heeft dus ook geen kostbare opslagruimte nodig (bouwmaterialen worden eenvoudig door InStudio besteld bij de bouwmarkten). Deze bouwmarkten zorgen voor de bezorging van de bouwmaterialen. InStudio heeft dus ook geen groot materieel nodig. Dankzij deze bewust gekozen kleinschaligheid, is InStudio in staat tot realiseren van relatief voordelige muziekstudieruimte / geluidsdichte kamers in uw woning.

meubelplaatpanelen

Gehele binnenkamer wordt opgebouwd uit massieve panelen van 54 mm. dikte. Goede geluidsisolatie door grote massa van panelen..

Panelen hebben een grote luchtgeluidisolatiewaarde en zijn voorzien van messing en groef voor een eenvoudige demontage ingeval van een volgende verhuizing.
Door gebruikmaking van traditionele bouwmaterialen is de invulling van de bestaande kamer uiterst flexibel.
Voordeel van deze traditionele bouwmethode ten opzichte van bijvoorbeeld prefab geluidsdichte cabines, is dat de beschikbare ruimte in de bestaande kamer, optimaal te benutten is.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s